Mai aproape de voi

De la început am vrut ca dulceața mea să fie cât mai aproape de voi, azi, aproape însemnă un click dintr-un loc confortabil. Sa nu presupună deplasarea la un supermarket de unde să ajungi acasă cu un coș mare de cumpărături și dulceața mea să fie undeva printre Ms Muscle și alte chestii necesare.

„Online e mai simplu” vorba celor de la Emag. Chiar e! Așa putem ține legătura, spune povești, schimba impresii, să îmbunătăţim lucrurile și multe altele, suntem aproape – într-un cuvânt. Dulceața a fost până în momentul de față purtătoarea unui mesaj antreprenorial, o idee năstrușnică, ceva în care am crezut. De azi ea este acolo unde mi-am dorit-o dintoadeauna, pe dulceatalurazvan.ro, venind dintr-un loc autentic și frumos, dar prea puțin cunoscut și anume Idicel Pădure. Titul din revista Sinteza „…între City-ul londonez și Pădure” cred că exprimă cel mai bine ideea mea de a lega două lumi, cea arhaică de cea cotidiană (în care uităm să trăim în tihnă și prin gust să ne aducem aminte de episoade din viața nostră).

 

Acest site este ajutorul meu și a fost creat special să reprezinte o stare de spirit și să dea gust dimineților petrecute în tihnă, dar greu a fost! Știu că a trecut prea mult timp până să avem dulceațalurazvan.ro, dar așa a fost dat și mă bucur că am ajuns în final să am cel mai frumos site cu dulceață!

 

Trebuie să mulțumesc echipei mele și luat în oridine cronologică încep cu Iulia Jurca, care a avut un aport important in dezvoltarea imaginii, apoi am ajuns la Alexandra Crăciun care a venit cu echipa ei, Ștefan și Sami. Oamenii aceștia au orgoliu cât China, iar eu sunt de două ori mai încăpățânat decât ei, dar ce ne-a unit a fost pasiunea de a face lucruri frumoase! Ei au un merit deosebit în ceea ce este site-ul azi și cu ce mă voi mândri eu toată viața. Mă înclin în fața lor, știind că voi sunteți fericiți cu ce vedeți!

 

Să vă mai spun că la șase dulcețuri comandate nu mai plătiți curierul?! Mai bine vă las să descoperiți cămara și știți voi mai bine ce aveți de făcut!