Noutăți și planuri de vară…

   Salutare, am trecut printr-o perioadă plină de schimbări și lucruri noi care m-au cam lovit și am fost luat de val(în sens pozitiv). Mi-am propus ca weekend-ul acesta să mi-l iau liber pentru a-mi aranja putin viitorul, măcar pe hârtie dacă în viața de zi cu zi totul se petrece într-un ritm care nu e determinat direct de mine. Dar în fine, hai să vă spun ce urmează:

   M-am întors de curând de la Londra, unde am avut șansa să îmi vând dulceața, atât cât se poate în perioada aceasta. In schimb, important pentru mine a fost că am petrecut o zi într-un magazin frumos și am văzut reacția oamenilor când au gustat dulceața. Au fost trei zile în care am cunoscut un om care mi-a dat curaj să merg mai departe cu visul meu și să îi dau o vizibilitatea mai mare și așa am ajuns la următorul proiect. Întors de la Londra cu o valiză plină de gânduri și planuri, am fost luat de val și m-am pus pe muncă, o muncă fără organizare care a dus la amânarea rezultatelor, așa că am hotărât să îmi mai iau un om care să mă ajute cu în chestiunile cotidine (aprovizionare, pregătirea de livrare și livrarea propriu-zisă a produselor). L-am găsit pe Vali, care după o săptămână de training a învățat rostul de la Idicel și mi-a luat o parte din greutăți.

photo 2

   Acum începe partea dificilă, găsirea oamenilor dispuși să culeagă fructele sălbatice din pădurile ce mă încojoară, sunt în căutare de frăguțe, de cireșe amare de pădure și restul fructelor date de Dumnezeu în flora spontană. Văd destul de anevoios tot procesul următor, practic, depinde de mine culesul fructelor, pregătirea lor, stocarea și mai apoi vânzarea. E un lanț destul de complicat în care factorul uman joacă un rol decisiv și am nevoie de o super putere să pot controla totul. Pe fiecare verigă trebuie găsită soluția optimă ca într-un final să ajung la un produs bun.

   Vă spun toate acestea pentru a înțelege gândurile care îmi vâjâie mintea mereu. Una dintre întrebările care nu lipsesc de la vreun interviu este dacă am avut un moment în aş fi vrut să renunț, e una din înrebările care nu mi le-am pus niciodată, dar am fost nevoit să răspund . Desigur, întrebarea e una retorică si de multe ori spun: ce să fac altceva? Odată pornit pe drumul acesta nu mai ai cum să dai înapoi, din simplu motiv că orice ai face ai tendința de a crea și a te reinventa, unde să faci asta dacă nu în propria ta companie? Iubesc ceea ce fac, chiar și azi, într-o zi în care aș sta la soare, sunt la fabrică și îmi lipezesc mintea (punând la punct calendarul pentru vara aceasta și planurile de investiții). Iubesc cu atât mult ceea ce am creat datorită încrederii reciproce pe care o am din partea partenerului meu de afaceri, dar şi celui de viață. Marea bucurie pe care o am în suflet este dată de Alexandra, care mi-a acceptat propunerea de a se ocupa de noul proiect ce trebuie să fie gata în septembrie anul acesta. Având o locație în orașul iubirii noastre ,Cluj, e unul în care ne punem mari speranțe și o să muncim să ne iasă cum trebuie!

alexandra
Alexandra

   Eu îmi doresc ca în următoarea perioadă să pot să îmi adun fructele necesare și să mă mut în mansarda fabricii, pentru a testa reţete noi. Îmi doresc să ies cu un produs inovativ în toamnă şi îmi pun speranţele în cazanele mele. Vedeți, am început prin a vă spune ceva și închei prin a-mi exprima trăirile și starea mea de azi.

   Vă salut cu drag și nu uitați că vara aceasta vă aștept să facem dulceață împreună!