0 produse in cosul de cumparaturi
  • Niciun produs in cosul de cumparaturi.

Termeni și Condiții

Site-ul www.dulceatalurazvan.ro este proprietate SC Tradiții din Natură SRL, având sediul în Reghin, Strada Libertății, 10/57 cu număr de înregistrare J26/482/2013 și CUI RO31591586
Accesare acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos.
Drepturile de autor a Tradiții din Natură SRL asupra informațiilor publicate pe site precum și întregul conținut al site-ului www.dulceatalurazvan.ro reprezentat de imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Tradiții din Natură SRL si este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Securitatea datelor personale, constă în garantare datelor furnizate pentru procesare unei comenzi pe site-ul www.dulceatalurazvan.ro. Datele furnizate vor fi folosite pentru a furniza produsele comandate, pentru a comunica noutățile oferite de magazin și pentru statistici interne.
Utilizatorii sunt obligați ca în urma efectuării unei comenzi să accepte termenii de livrare, preț, cantitate, etc.
Livrarea produselor se face prin curierat rapid la prețul de 16 lei inclusiv TVA plus 1 leu la fiecare kg în plus și se efectuează în maxim 72 de ore de la data confirmării pe email a comenzi.
Plata produsele se efectuează la primirea lor și se face în conformitate cu factura emisă în baza produselor comandate și a serviciilor de curierat.

** De administrarea website-ului si a comenzilor se va ocupa firma SC Ventas Vivien SRL-D, avand sediul in Cluj-Napoca, Strada Bradutului, nr. 25, bloc 1, ap. 85, cu numar de inregistrare J12/2871/2015 si CUI 35034952.
Garantare produselor pe toată durata transportului este garantată de SC Ventas Vivien SRL-D. În cazul apariției unor probleme în baza unei fotografii cu produsul deteriorat se poate efectua schimbarea lui într-un termen de 30 de zile.
Comanda minimă care se poate livra este de trei (3) produse.
În cazul renunțării la comandă, utilizatorul se obligă să anunțe în cel mai scurt timp anularea comenzii, iar comanda a fost livrată se obligă să suporte costul de retur al produselor.
Pentru contact se poate folosii rubrica contact de site-ul www.dulceatalurazvan.ro
ANPC număr de telefon: 0800080999